Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -ADASO Başkanı Sürenkök: Hain saldırı, terörün iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdi


ADANA (A.A) - Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök, Gaziantepteki hain saldırının, terörün iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdiğini bildirdi.
     Sürenkök, yazılı açıklamasında, Gaziantepteki patlamada 9 vatandaşımızın ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasının üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.
     Saldırıyı kınayan ve toplumun tüm kesimlerinin sağduyulu hareket etmesi gerektiğini ifade eden Sürenkök, şunları kaydetti:
     Hain saldırı, terörün iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdi. Masum vatandaşlarımızı hedef olan terör eylemini nefretle ve lanetle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hain saldırı milletimizin yüreğini dağladı ve derin acı yaşattı. Türkiyenin her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Terörün amacına ulaşmaması için sağduyulu olunması gerekir. Türk halkı birlik ve beraberlik içerisinde yaşama kararlılığını sürdürüyor.
     Sürenkök, Şu iyi bilinmelidir ki, Türkiyenin toprak bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozamayacaklar, hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak, hak ettikleri cezayı bulacaklardır. Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara da asla müsaade edilmeyecektir ifadeleri kullandı.
     Sürenkök, açıklamasında, Şırnakta meydana gelen trafik kazasında şehit olan 9 asker ve bir korucuya da Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diledi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER