Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -MHP Ezine İlçe Başkanı Gönül: Bu devleti devlet yapan milletimiz 16 devlet kurmuş, 17ncisi Türkiye Cumhuriyeti olmuştur. Devletimiz hain kitlesiyle mücadele edemeyecek kadar aciz değildir


ÇANAKKALE (A.A) - MHP Ezine İlçe Başkanı Cengiz Gönül, Bu devleti devlet yapan milletimiz 16 devlet kurmuş, 17ncisi Türkiye Cumhuriyeti olmuştur. Devletimiz hain kitlesiyle mücadele edemeyecek kadar aciz değildir dedi.
     Gönül, Gaziantepteki patlamayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramını Türk milletine adeta zindan eden gaddarca saldırıları lanetledi.
     Ülkede Kürt sorunu olmadığını iddia eden Gönül, şunları kaydetti:
     Bu ülke üzerinde emelleri bulunan dış uzantıların kışkırtma ve çabaları vardır. Biliyoruz ki terörün maddi boyutla beslendiği uyuşturucu ticaretinin kökü kazınmalı, hainleri ayakta tutan her türlü envanter ortadan kaldırılmalıdır. Ne yazık ki askerimiz, polisimiz, öğretmenimiz, vatandaşımız ve çocuklarımız bu yapılan hain ve kahpe eylemlerden çok büyük zarar görmektedir. Bu devleti devlet yapan milletimiz 16 kez devlet kurmuş 17ncisi Türkiye Cumhuriyeti olmuştur. Devletimiz hain kitlesiyle mücadele edemeyecek kadar aciz değildir.
    
     Muhabir: Birol Güngördü / Mehmet Bayer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER