Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şubesi, 9 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı saldırıya tepki gösterdi


ADANA (A.A) - Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şubesi, 9 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı saldırıya tepki gösterdi.
     Türk Diyanet Vakıf-Sen Adana Şube Başkanı Ayhan Arabacı, yönetim kurulu üyeleri adına yaptığı yazılı açıklamada, eli kanlı terör örgütünün, masum insanların canına kıyarak bayramı kana buladığını belirtti.
     Bombalı saldırıları düzenleyenleri şiddetle ve nefretle kınadıklarını ifade eden Arabacı, hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifa diledi.
     Arabacı, eli kanlı terör örgütünün, bu saldırı ile gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Eli kanlı terör örgütü, mübarek günlerde dahi hain saldırıları sürdürmüştür. Bir taraftan mayınlı tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi şehit eden caniler, diğer taraftan da Gaziantepte düzenlenen bombalı saldırı ile masum vatandaşlarımızın ölümüne, 60ın üzerinde vatandaşımızın da yaralanmasına neden olmuştur.
     Yaklaşık 30 yıldır süren terör eylemleri, 1999 yılından sonra bitme noktasına gelmişken, 2002 yılından sonra uygulanan açılım politikaları ile yeniden doruğa çıkmıştır. Son olarak bazı sözde milletvekillerinin teröristlerle kucaklaşmasıyla da teröre ve teröriste gösterilen hoşgörünün ülkemizde geldiği içler acısı hal, bütün çıplaklığıyla gözler önüne serilmiştir. Binlerce şehidimizin katillerine çeşitli çevrelerce gösterilen bu hoşgörü ve sevgi adeta şühedanın kemiklerini sızlatırken, milletimizin vicdanında da derin yaralar açmıştır.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER