Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -GAPGİADdan İstanbula gezi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneğince (GAPGİAD) düzenlenen İstanbul gezisinde, Türkiye Sanayici ve İş Adamları Konfederasyonu (TUSKON) ziyaret edildi.
     GAPGİAD Genel Sekreteri Ali Murtaza İsaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, üyelerine yeni ufuklar açmak için İstanbul gezisi düzenlediklerini belirtti.
     Gezi kapsamında çeşitli görüşmeler yaptıklarını aktaran İsaoğlu, TUSKONu da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.
     Erdemsoft Yönetim Kurulu Üyesi Ali Küçük ise gezinin çok verimli geçtiğini belirterek, özellikle Afrikaya yatırım konusunda bilgilendiklerini vurguladı.
    
     -Şehitkamil Belediyesinden bahar şenliği
    
     Şehitkamil Belediyesi tarafından "Hıdrellez Bahar Şenliği" düzenlendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal tesislerde eğitim gören kursiyerler ile ailelerine yönelik gerçekleştirilen şenlik kapsamında piknik yapıldı. Yerel sanatçıların sahne aldığı piknikte kursiyerler gönüllerince eğlendi.
     Etkinliğe katılan çocuklar ise palyaço ve animatörlerin yaptığı gösterilerle keyifli anlar yaşadı.
     Piknik alanına gelerek kursiyerleri ve ailelerini selamlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Fadıloğlu, kursiyerlerin sorunlarını da dinledi.
     Programın güzel geçtiğini ifade eden kursiyerler, Fadıloğlu ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.
    
     -Fakülte öğrencilerine vergi müfettişliği anlatıldı
    
     Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik Geleceğin Türkiyesinde vergi müfettişi olarak yer alın kariyer yapın konferansı düzenlendi.
     Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (VDK) tarafından İslahiye Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta Vergi Denetim Kurulu Gaziantep Grup Başkanlığı başkan yardımcısı Erol Çağlayan ve vergi müfettişi Alper Köksoy, katılımcılara VDK ve vergi müfettişliği hakkında bilgi verdi.
     Konferansta önümüzdeki bir iki yıl içerisinde 5 bin civarında vergi müfettişi atanacağı belirterek, mezun olacak öğrencilere bu fırsatı değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunuldu.
     Fakülte öğrencilerine neden vergi müfettişliği mesleğini seçmeleri gerektiğini anlatan konuşmacılar, "KPSS sınavında puan türlerinin herhangi birinden asgari 80 puan alan herkes bu sınavlara girebiliyor. Sınav ÖSYM tarafından düzenlendiği için sadece Ankarada yapılıyor" dediler.
     Konferansa Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş, konuşmacılara teşekkür belgesi verdi.
     Konferansa öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - Zekeriye Şimşek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER