Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediyesi tarafından İslahiyeye sosyal tesis yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi tarafından İslahiye ilçesine sosyal tesis yapıldığı bildirildi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3 katlı, içerisinde bay - bayan taziye evi ve etüt merkezleri bulunan sosyal tesisi gezerek, incelemelerde bulundu.
     Sosyal tesisi çok beğendiğini ve gurur duyduğunu dile getiren Kaymakam Aydın, belediyeciliğin artık alt yapı, imar, yol olmadığını belirtti.
     Aydın, şunları bildirdi:
     "Artık belediyecilik, insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal bir belediyecilik olmuştur. Ben Gaziantepte ve Şehitkamil Belediyemizde bunu gördüm. Şehitkamil Belediyemiz kendi sorumluluk alanlarının yanı sıra komşu ilçe belediyelere de yardımcı olarak o ilçe halkına da elinden geleni yapıyor. Sosyal tesis ve araç desteğinde bulunuyor. Bu demek oluyor ki birlikte büyüyelim, birlikte gelişelim ve mutlu olalım. Kendi belediyecilik hizmetlerini ve toplumsal belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getiren Şehitkamil Belediyemizi kutluyorum. Şehitkamil Kaymakamı olarak yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sosyal tesisimizin İslahiye ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."
    
     -Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı 1. oturumu yapıldı-
    
     Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı 1. oturumu yapıldı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selami Yetkinşekercinin başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda mayıs ayı 1. oturumu yapıldı.
     Toplantıda gündeme alınan toplam 56 madde görüşüldü, ilgili komisyonlara sevk edildi.
     Ayın 2. oturumu 17 Mayıs saat 15.00de yapılacak.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER