Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Avrupa ve Türkiye Şampiyonasında dereceye girenleri ödüllendirdi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bilek, tekvando ve karatede başarılı olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına, Tahnmazoğlu tarafından 26 adet Cumhuriyet altını verildi.
     Tahmazoğlu, ödül törenindeki açıklamasında, yaptıkları meclis toplantısında başarılı sporcuları ödüllendirme kararı aldıklarını bildirdi.
     Sporculara başarılarının devamını dileyen Tahmazoğlu, Bu ödüllendirmedeki amacımız, başarılı sporcularımızı teşvik ederek diğer sporcularımızı gayrete sevk etmek ve onların başarılı olmalarını sağlamaktır.
     Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Mehmet Kaya ikinci, Okullar Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Murat Çıngı ikinci, Üniversiteler Arası Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonasında Fırat Uzun üçüncü, Esma Kaplan üçüncü ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Açık Sıklette Ünal Polat üçüncü oldu.
    
     -Şahinbeyli sporcu milli takım kampında
    
     Şahinbey Gençlik Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kalecisi Fatih Karakuş, milli takım kalecisi olarak ekim ayında yapılacak Ampute Futbol Dünya Şampiyonasına hazırlık için Aksaraya gidiyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karakuş, belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlunu makamında ziyaret etti.
     Tahmazoğlu, ziyarette, Türk Milli Takımının geçen yıl Arjantinde yapılan Avrupa Şampiyonasında üçüncü olduğunu hatırlatarak, Karakuşun bu yılda milli takım kampına çağrıldığını ifade etti.
     Milli sporcu Karakuşun haziran ve temmuz aylarında Aksarayda kampa katılacağını dile getiren Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Daha sonra ekim ayında Rusyada yapılacak olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonasında milli takımımızın kalesini koruyacak. Milli takımımızın geçen seneki başarılarının daha fazlasını göstereceklerine inanıyorum. Sporcumuz Fatih Karakuş ve tüm takımımıza başarılar diliyorum.
    
     -Sanko Sanat Galerisinde sergi
    
     Sanat çalışmalarını İzmirde sürdüren Ressam Aynur Açıkgöz, Sanko Sanat Galerisinde sergi açıyor.
     Sanko Sanat Galerisinden yapılan açıklamaya göre, temel resim eğitimini Bulgaristanda tamamlayan Açıkgöz, kişisel ve karma olmak üzere yurt içi ve yurt dışında sergi açtı.
     Türkiye ve Bulgaristandan ödülleri olan sanatçının birçok eseri özel koleksiyon ve kataloglarda yer alıyor.
     22 Haziran Cuma günü Sanko Alışveriş Merkezinde açılacak sergi, 5 Temmuz Perşembe gününe kadar gezilebilecek.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER