Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediyesporun başarısı


GAZİANTEP (A.A) - Brezilyanın Sao Paulo kentinde gerçekleştirilen 34. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Şehitkamil Belediyesporun bilek güreşçilerinin, dünya ikinciliği ve üçüncülüğü elde ettiği bildirildi.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı açıklamada, şampiyonaya katılan sporcuların Türkiyenin adını başarıyla duyurduğu belirtti. Fadıloğlu, Yakup Cin ve Yasin Urhunun madalya ile dönmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
     Fadıloğlu, Sporcularımızı gönderirken hedefimiz Brezilyada ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutabilmekti. Çok şükür sporcularımız elde ettikleri derecelerle bunu başardılar. Şampiyona esnasında ciddi bir sakatlık geçirerek yarışmalardan çekilmek zorunda kalan ve kariyerinde 7 Avrupa, 6 dünya şampiyonluğu bulunan güreşçimiz Mustafa Dinleyiciye de geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum dedi.
    
     -Dr. Kudret Cem Karayol hasta kabulüne başladı
    
     Dr. Kudret Cem Karayolun Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde hasta kabulüne başladığı bildirildi.
     Özel Sani Konukoğlu Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, Dr. Kudret Cem Karayolun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde hasta kabulüne başladığı belirtildi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER