Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -AGDden öğrencilere burs imkanı


GAZİANTEP (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziantep Şubesi Ortaöğretim Komisyonu Başkanı Özcan Fidan, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceklerini bildirdi.
     Fidan, yaptığı yazılı açıklamada, AGDnin Türkiyenin bütün il ve ilçelerinde bulunan şubeleriyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
     Gaziantep şubesi olarak gençlere ve halka yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini aktaran Fidan, şunları kaydetti:
     Asrı saadet gecelerinden, Kuran ziyafetlerine kadar birçok özel programların yanında, özellikle fakir olan gençlerimizin eğitimi için de maddi ve manevi olarak destek sağlıyoruz. Orta öğretim komisyonumuz gençlerimizin sosyal ve kültürel olarak gelişimini sağlayacak ve eğitimini destekleyecek programlar düzenlemektedir. Bu programlarla milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, vatanını, milletini, dinini seven bir nesil yetiştirme gayretindeyiz.
     Geçen yıl 72 öğrencinin dernekten burs aldığını ifade eden Fidan, bu yıl 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye burs vermeyi hedeflediklerini vurguladı.
     Burs için başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin www.agdgaziantep.orgtan temin edecekleri burs formunu kendilerini ulaştırmaların isteyen Fidan, başvuruların 15 Ekim Pazartesi gününe kadar süreceğini kaydetti.
    
     -Türk Yıldızları Gaziantepte gösteri yapacak
    
     Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) koordinatörlüğünde, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İpekyolu Kalkınma Ajansının (İKA) destekleriyle düzenlenen TSK 4. Malzeme Yerlileştirme Sergisi etkinlikleri kapsamında Gaziantepte gösteri yapacak.
     GSOdan yapılan açıklamaya göre, Türk Yıldızları gösterisini, 7 Ekim Pazar günü Ortadoğu Fuar Merkezinde saat 16.00da gerçekleştirecek.
     Türk Yıldızları dünyada sekiz süpersonik uçakla gösteri yapan tek takım olarak gösteriliyor. Saatte yaklaşık 900 ile bin 200 kilometre hızla hareket eden Türk Yıldızları, seyir ve estetiği bir arada sunuyor. Birbirinden heyecanlı hareketlerle Gazianteplileri selamlayacak olan Türk yıldızlar gösteriyi izlemeye gelenlere büyük coşku ve keyif yaşatacak.
    
     -Yeni Türk Ticaret Kanunu anlatılacak
    
     Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Merkezi Kayıt Kuruluşu işbirliğiyle, Yeni Türk Ticaret Kanununun Şirket Hayatına Etkileri, Denetim, Sanayicilere Yönelik Teşvik ve Vergi Sistemi konulu konferans düzenlenecek.
     GSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans 6 Ekim Cumartesi günü saat 09.30da GSO toplantı salonunda gerçekleştirilecek.
     Konferansta uzmanlar katılımcılara, Yeni Türk Ticaret Kanununun şirket hayatına etkileri ve Denetim, sanayicilere yönelik teşvik ve vergi sistemi konularında bilgi verecek.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek - Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER