Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Osmanlıyı Avrupaya Tanıtan Reklamlar sergisi açıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte Osmanlıyı Avrupaya Tanıtan Reklamlar sergisi açıldı.
     Sanko Park Alışveriş Merkezi ve Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği işbirliğiyle düzenlenen, 19. ve 20. yüzyıla ait Osmanlı reklamlarından oluşan Frederic Izydorczyke ait 160 parça koleksiyondan oluşan sergi, Sanko Park Alışveriş Merkezinde açıldı.
     Sanko Parktan yapılan açıklamaya göre, açılışa katılan Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, serginin çok farklı anlamı olduğunu belirtti. Serginin, Gaziantepte açılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Taşdöğen, emeği geçenlere teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından, Gaziantep Valisi Erdal Atanın eşi Nazan Ata, Vali Yardımcısı Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fikret Atak, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat ile Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu, açılış kurdelesini kesti.
     Bu arada, taş baskı tekniğiyle üretilen ambalaj kağıtlarından oluşan sergi, 29 Kasım Perşembe gününe kadar gezilebilecek.
     Açılışa, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu da katıldı.
    
     Gaziantepin Yıldızları ödül töreni
    
     Gaziantep Sanayi Odası (GSO) geleneksel Gaziantepin Yıldızları ödül töreni ile yeni hizmet binasının açılışı, 01 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, Saat 10.00da Şehitkamil Kültür Merkezinde yapılacak ödül törenine, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak. Gaziantepin yıldızlarının ödüllendirileceği törende, üretimden satışlarda Türkiyenin 1000 büyük sanayi kuruluşu arasına giren firmalara ve Ar-Ge, inovasyon ile markalaşmada başarı gösteren firmalara plaket verilecek.
    
    
     -Öğretmenler 1915 Çanakkale filmini izledi
    
     Şehitkamil Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte öğretmenler Çanakkale 1915 filmini izledi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) düzenlenen etkinliğe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eğitim-Bir-Sen' class='textetiket' title='Eğitim Bir-Sen haberleri'>Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin ile çok sayıda öğretmen katıldı. Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen sinema etkinliğinde buluşan öğretmenler, vizyondaki Çanakkale 1915 filmini izledi.
     Sinema gösterimi öncesinde bir konuşma yapan Fadıloğlu, öğretmenlik müessesinin onurlu bir meslek olduğunu belirtti.
    
    
     Muhabir: Zerin Özdilek-Gaziantep
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER