Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey, MHP İl Başkanı Mustafa Erzini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, MHP İl Başkanı Mustafa Erzini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Güzelbey, ziyarette yaptığı açıklamada, memlekete hizmet noktasında yapılan çalışmalarda yanlarında olmasını istediklerini belirtti. Gaziantepin çıkarları söz konusu olduğunda iktidar ve muhalefet ayrımı yapmadan beraber çaba gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Güzelbey, şunları kaydetti:
     Kentimiz için yaptığımız her şeyin doğru olduğunu iddia etmiyoruz. Eleştiri de olacak ama diğer partilere mensup arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacımız olduğunu hep söyledik. Erzine ve ekibine başarılar diliyorum. Kendilerini bundan sonra yapacağımız projelere katkı sunmaya davet ediyorum.
     Erzin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, memleket için yapılacak iyi şeylere destek vereceklerini aktardı.
     Muhalefet olarak yanlış buldukları şeyleri yasal çerçevelerle dile getireceklerini ifaden eden Erzin, Güzelbeye ziyaretten dolayı teşekkür etti.
     Ziyarete, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünsal Göksen de eşlik etti.
    
     -MMOdan öğrencilere konferans
    
     Makine Mühendisler Odası (MMO), Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) mühendislik fakülteleri öğrencilerine yönelik konferans düzenledi.
     MMOdan yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı konferansta, MMO çalışma ilkeleri, faaliyetleri, öğrenci üyelere yönelik yapılan etkinlikler ile makine ve endüstri mühendisliği disiplinlerinin tanıtımı, çalışma alanları ve koşulları anlatıldı.
     MMO Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmakın moderatörlüğünü yaptığı konferansa, Rektör Yardımcısı ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkay Dereli, Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Canan Dülger, Makine Mühendisi Yunus Aksoy, Endüstri Mühendisi İlker Demirer ve Makine Mühendisi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Gülden Cihangir konuşmacı olarak katıldı.
     Programın ardında, MMO Öğrenci Komisyonu Odasının açılışı gerçekleştirildi.
    
     -MHP İl Teşkilatından Tahmazoğluna ziyaret
    
     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna iadeyi ziyarette bulundu.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Tahmazoğlunu makamında ziyaret eden Başkan Erzin, göreve geldikleri günden bu yana MHPyi Gaziantep kamuoyu ile bütünleştirmek adına yoğun bir gayret gösterdiklerini belirtti.
     Daha önce Tahmazoğlunun kendilerine hayırlı olsun ziyaretine geldiğini anımsatan Erzin, aynı zamanda meslektaşı olan Tahmazoğluna iadeyi ziyarette bulunduklarını aktardı. Erzin şunları kaydetti:
     Gazi şehrimize yapılacak hizmetler noktasında siyasi partilerin müşterek hareket edebilmesi ve ortak aklın öne çıkabilmesi noktasında birlikte olabileceğimizi ifade etmek için buradayız. Kendisine başarılar diliyorum.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tahmazoğlu, Belediye başkanları seçildikten sonra parti rozetlerini çıkarıp Türk bayrağı rozeti takarlar, ben de öyle yaptım. Bu anlamda da bütün partilerimizle ve sivil toplum örgütlerimizle şehrimize, ilçemize ne yapılabilir noktasında diyalog halindeyiz. İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha sık görüşerek istişare ederek, neler yapılacağı noktasında istişare içinde oluruz dedi.
    
    
     Muhabir: Zerin Özdilek-Gaziantep
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER