Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -İslahiyede Toplumsal Duyarlılık projesi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında İslahiye Meslek Yüksek Okulu Proje Koordinatörlerince hazırlanan projeler hayata geçiriliyor.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, bu kapsamında Kitap Toplama Projesi, Deprem Bilinci, Korunma Yolları ve Eğitimi Projesi, İlkyardım Tedbirleri Projesi, Bireysel Silahsızlanma Projesi, Tarihi ve Kültürel Mirasın Koruma Projesi, İslahiyenin Tarımda Ekonomik Verimliliğini Artırma Projesi ile İslahiyede Seracılığın Geliştirilmesi Projesi olmak üzere 7 proje uygulanmaya başlandı.
     Projede Koordinatör olarak Öğr. Gör. Halil Korkmaz, Yıldırım Bayazıt, Bilal Erdoğan, Zekeriya Çakmak, Murat Kankaya, Halim Gök ve Vedat Görmez görev alırken, 120 öğrenci de projeye destek veriyor.
     GAÜN İslahiye Meslek Yüksek Okulu Kitap Toplama Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Yıldırım Bayazıt, İşletme Yönetimi birinci sınıf öğrencileriyle TDP kapsamında oluşturulan proje çerçevesinde KPSS ve DGSye yönelik 500 kitap topladıklarını söyledi.
     Bu kitaplardan bir kısmını kendi okullarının kütüphanesi ile İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesine bağışladıklarını dile getiren Bayazıt, diğer kısmını da İslahiye Anadolu İmam Hatip Lisesine bağışlayacaklarını kaydetti.
    
     -3. Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumuna doğru
    
     Gaziantepte 1-2 Martta düzenlenecek 3. Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumunda Özel güvenlik kavramı ele alınacak.
     GAÜNden yapılan açıklamaya göre, sempozyuma Vali Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz ile Türkiyenin bir çok ilinden akademisyenin katılması bekleniyor.
     Sempozyumun 1inci günü GAÜNde, 2nci günü ise HKÜde gerçekleştirilecek.
    
     -Su kesintisi
    
     Gaziantepte iki mahallede su kesintisi uygulanacak.
     GASKİden yapılan açıklamaya göre, 28 Şubat Perşembe günü 09.00-15.00 saatleri arasında Merveşehir Mahallesi, Mehmet Erdemoğlu Caddesi ile 2 Nolu Sokakın kesiştiği noktada içme suyu arıza çalışmasından dolayı su kesintisi yapılacak.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER