Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Antrenör Sevgi Tosun, Milli Takım antrenörlüğüne davet edildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Sevgi Tosun, Bayan Milli Takım antrenörlüğüne davet edildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 19-29 Mart arasında Ankarada yapılacak olan tekerlekli sandalye basketbol bayan milli takım kampı aday kadrosuna, antrenör olarak Sevgi Tosun çağrıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Koordinatörü Hulusi Kalender, Almanyada yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacak olan tekerlekli sandalye bayan millilerinin hazırlıklarına başladığını belirtti.
     Tosunun milli takım kampına davet yazısının TBESF tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübüne iletildiğini ifade eden Kalender, davetin büyükşehirli oyuncular arasında da heyecanla karşılandığını kaydetti.
    
     -Şehitkamil Belediyespor, Türkiye Şampiyonasına katılacak-
    
     Gaziantep U 17 Futbol Ligi 2012-2013 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Şehitkamil Belediyespor futbol takımı, 28-31 Mart arasında Mersinde yapılacak TFF Kulüplerarası U 17 Türkiye Şampiyonasına katılacak.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil takımı, Türkiye şampiyonasının birinci turunda Adana, Antalya, Hatay, Nevşehir, Karaman ekipleriyle karşılaşacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen antrenör Mahmut Yıldırım, zorlu bir grupta mücadele edeceklerini belirtti.
     Kulüp Başkanı Musa Yıldız da futbolcuların katıldıkları tüm müsabaka, şampiyona ve organizasyonlarda kulübü ve ili başarıyla temsil edeceklerine yürekten inanığını bildirdi.
    
     -Gıda güvenliği ve hijyen koşullarına uyan işletmelere ödül-
    
     Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehitkamilin İncileri projesi kapsamında, denetlenen 468 gıda işletmesinden gıda güvenliği ve hijyen koşullarına uyan 16 işletme düzenlenen törenle ödüllendirildi.
     Belediyeden açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ödül törenine, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Metli, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile ödül almaya hak kazanan işletme sahipleri katıldı.
     Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede faaliyet gösteren tüm gıda işletmelerinin daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretim yapmalarını sağlamak adına proje gerçekleştirdiklerini bildirdi. Fadıloğlu, bu koşulları yerine getiren örnek işletmeleri kutladı.
     Konuşmaların ardından yetkililer, işletme sahiplerine plaket ve çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER