Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Alman öğrenciler Gaziantepte kamp yaptı


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine Gaziantepe gelen 12 Alman öğrenci, Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezinde kamp yaptı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 5 uzman eğitmen ve 12 Alman öğrenci, yerli ve yabancı uzman eşliğinde Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezinde doğa ile iç içe bir yaşam konusunda çalışma gerçekleştirdi.
     Alman öğrenciler, kampın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi makamında ziyaret etti. Güzelbey, ziyarette, konuk öğrenci ve eğitmenlere kente özgü kutnu kumaşı şal hediye etti.
    
     -GAÜNde satranç turnuvası
    
     Gaziantep Üniversitesinin (GAÜN) kuruluşunun 40ıncı yıl etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.
     Kültür Müdürlüğüne bağlı Satranç Topluluğunun organize ettiği satranç turnuvasına çok sayıda öğrenci katıldı. Turnuva sonunda Muhammed Kaan Bacak birinci, Hüseyin Bayca ikinci ve Ahmet Aytimur ise üçüncülüğü elde etti.
     Dereceye girenlere ödülleri verildi.
    
     -Sanko Makina mermer fuarına katıldı
    
     Sanko Makina, İzmirde düzenlenen MARBLE-19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına katıldı.
     Sankodan yapılan açıklamaya göre, MARBLE - 19. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarının sektörel anlamda yılın en önemli ve en büyük fuarı olduğu belirtildi.
     Fuara katılan Sanko, Doosan iş makinaları ve forkliftlerinin yanı sıra üretimi Gaziantepteki Sanko Makina Fabrikasında gerçekleştirilen MST marka bekoloder (kazıcı yükleyici) ve telehandleri (teleskobik fotklift) sergiledi.
     Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Atabay ve Sanko Makina Genel Müdürü Orhan Aydoğan, fuarda ziyaretçilerin sorularını yanıtladı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER