Gaziantepten kısı kısa

Gaziantepten kısı kısa -Yeşil Ev projesi Ecobuild 2013 Fuarında tanıtıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen Ecobuild 2013 Fuarında Yeşi Ev projesini tanıttı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 5-7 Mart 2013de Londrada gerçekleştirilen fuarda, Yeşil Ev projesinin sunumu yapıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Sezer Cihan, fuarda proje hakkında sunum yaptıklarını belirtti. Cihan, Yeşil Ev projesinin bugüne kadar Türkiyeden davet edilen ve lansmanı yapılan tek çalışma olma özelliğini taşıdığını vurguladı.
     Cihan, şunları kaydetti:
     Pasif ev tasarımının odak noktası konfordan ödün vermeden, sadece yenilebilir enerji teknolojilerine güvenerek, binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjiyi azaltmaktır. Pasif ev tasarımı bütün Avrupa ülkeleri tarafından bilinen, ilgi duyulan bir konu haline geldi. Özellikle son yıllarda popüler olmasının nedeni ise Pasif evin tasarım ilkeleriyle yapıda sağlanan maksimum enerji verimliliği sayesinde, çok az miktarda yenilebilir enerji entegrasyonu ile sıfır karbona ulaşmasının çok kolay olmasıdır.
    
    
     -Şahinbey, deplasmandan 3 puanla döndü
    
     BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor, deplasmanda Elazığ Yurtbaşı Belediyesporu 2-0 yendi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Elazığ İl Özel İdare Spor Tesislerinde, Elazığ Yurtbaşı Belediye Spor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta Şahinbey Belediye, ilk yarıyı 20. dakikada Ümit Alkan ve 33. dakikada Ufuk Şahanın golleri ile 2-0 kapattı.
     İkinci yarıda başka gol olmayınca Şahinbey Belediye karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, 90 dakika boyunca rakipten daha üstün bir futbol oynamayı başardıklarını aktararak, emeği geçen herkesi kutladı.
    
     -Şahinbey Belediye voleybol takımı haftayı 3 puanla kapattı
    
     Türkiye Erkekler 2. Voleybol Liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Tokat Niksar Belediye Sporu 3-0 mağlup etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kamil Ocak Spor Salonunda oynanan müsabakayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ile taraftarlar izledi.
     Müsabakanın başından sonuna sahada üstün bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, ilk seti 25-21, ikinci seti 25-16 ve üçüncü seti 25-14 aldı.
     Maç sonrası sahaya inerek oyuncuları başarılarından dolayı kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Bu galibiyetle ikinci sırayı garantileyen takımımız Nevşehirdeki yarı final maçlarına katılmaya hak kazandı. Gelecek yıl bir üst ligde oynamayı hedefliyoruz. Teknik heyete ve sporcularımıza başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısı kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER