Gaziantepli hayırseverlerden eğitime destek

Gaziantepli hayırseverlerden eğitime destek -Hayırseverler Beyhan ve Bülent Uslu, anne ve babaları adına 40 derslikli okul yapımı için protokol imzaladı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepli hayırseverler Beyhan ve Bülent Uslu, anne ve babaları adına 40 derslikli okul yapımı için protokol imzaladı.
     Gaziantep Valisi Erdal Ata, Valilikteki imza töreninde, kent genelinde okul yapımı için 39 protokol imzaladıklarını belirterek, eğitime verilen bu desteğin herkese örnek olması temennisinde bulundu.
     Ata, hayırseverlerin Emine-Fevzi Uslu İlköğretim Okulunu Şahinbey ilçesi Karataş Bağlarbaşı Mahallesinde yaptıracağını söyledi.
     Gaziantepin en önemli sorunlarından birinin eğitim olduğunu vurgulayan Ata, şunları kaydetti:
     Bu sorunu çözmeden başka sorunları çözmek mümkün değildir. O nedenle biz ilimizdeki kamu ve kuruluşları olarak başta İl Özel İdaresi ile Milli Eğitim Bakanlığımızın tüm imkanlarını, diğer kurumlarında tabii ki yasalar ve imkanlar çerçevesinde eğitimle ilgili okul, derslik ve arsa ihtiyaçlarının karşılanması için seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz.
     Yakın zamanda okul arsalarıyla ilgili bir toplantı yapacaklarını aktaran Ata, toplantıda bu zamana kadar yapılan çalışmaların ne durumda olduğunu ve belediyelerden beklentilerini anlatacaklarını ifade etti.
     Ata, okul yaptırmanın sadece nakdi yardımla olmayacağını, hayırseverlerin okul yapımı için arsa bağışında da bulunabileceklerini kaydetti.
     Beyhan ve Bülent Uslu da Bir Tuğla da Sen Koy kampanyasından çok etkilendiklerini ve eğitime destek olmaya devam edeceklerin söyledi.
     Anne Emine Uslu ise çocuklarının kendi adına okul yaptırmasından gurur duyduğunu dile getirdi.
     Baba Fevzi Uslu da kendilerine bu imkanı sağlayan Vali Ataya teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepli hayırseverlerden eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER