Gebzede Ay Işığında Sinema Akşamları Başladı

Gebzede Ay Işığında Sinema Akşamları Başladı


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediyesince düzenlenen Ay Işığında Sinema Akşamları etkinliği, Eskihisar Kaleside gösterilen Fetih 1453 filmiyle başladı.
     Sinema gösterimi öncesinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzede değişimin sürdüğünü belirterek, önemli bir eksiklik olan sosyal ve kültürel etkinliklerin her geçen gün arttığını söyledi.
     Beyaz perdenin önemli sanatçılarının rol aldığı filmleri bu sene de Gebzelilerle buluşturduklarını ifade eden Köşker, Bu tarihi mekanda artık gelenekselleşen sinema akşamlarında bir kez daha sizlerle buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizin yaşamaktan ötürü mutlu olduğu bir kent için çalışıyoruz. Sanayi kenti olan Gebzemizin adı, hayata geçirilen ve siz değerli hemşehrilerimizin katılım gösterdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle de duyulsun istiyoruz dedi.
     Köşker, yapımı tamamlanan Gebze Kent Meydanında farklı kültürel etkinlikler düzenlediklerini dile getirerek, Kent meydanımız siz değerli hemşehrilerimizin bir araya geldiği, dinlendiği, birbiriyle kaynaştığı bir meydan haline geliyor. Sizlerden aldığımız güç ve destekle Gebzede birbirinden güzel ve yeni sosyal etkinliklere imza atacağız diye konuştu.
     Film gösterimi, 15 Temmuz(a kadar devam edecek.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gebzede Ay Işığında Sinema Akşamları Başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER