Gedizde Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz- yarışması

Gedizde Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz- yarışması


KÜTAHYA (A.A) - Gediz Belediyesince, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz- yarışması yapıldı.
     Adnan Menderes Yaşam Parkındaki yarışmada, katılımcı 10 baba ve çocuğuna çeşitli sorular sorularak, cevaplar arasındaki tutarlılığa göre değerlendirme gerçekleştirildi.
     Polis memuru Murat İlhan ve kızı Hilal İlhanın 440 puanla birinci seçildiği yarışmada, ikinciliği 410 puanla Süleyman Özgenç ve kızı Vildan Nur Özgenç, üçüncülüğü de 380 puanla Ahmet Karahan ve oğlu Onur Karahan elde etti.
     Birinci olan Murat İlhan, belediye tarafından hediye edilen baba koltuğuna otururken, kızı Hilal İlhan babasını en iyi tanıyan çocuk seçildiği için katılımcılar tarafından alkışlandı.
     Murat İlhana baba koltuğunun yanı sıra piknik seti, nevresim takımı, ayakkabı, gömlek, kuaför çeki, kahvaltı çeki ve çorap seti, kızına bisiklet, MP3 çalar, gece lambası ve meyveli içecek seti, dereceye giren diğer iki baba ve çocuklarına ise ayakkabı, gömlek, sehpa takımı, çorap, tişört, nevresim takımı, sandalet, tıraş ve bakım seti, döner koltuk, mutfak robotu hediye edildi.
     Etkinlik çerçevesinde kovadan elma ısırma, top sektirme, sandalye kapmaca oyunları gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gedizde Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz- yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER