Gemlikten öğrenciler, Bursada kültür gezisine katıldı

Gemlikten öğrenciler, Bursada kültür gezisine katıldı


BURSA (A.A) - Gemlik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden bir grup öğrenci, "Hep Beraber Başarılı Olalım Projesi" kapsamında Bursaya düzenlenen kültür gezisine katıldı.
     Okul Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, okulun Gezi Kulübü tarafından organize edilen gezinin, başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini bildirdi.
     Proje kapsamında okulda başarılı olan ve devamsızlık yapmayan öğrenciler arasından 50 kişilik grubun seçildiği bilgisini veren Şimşek, şunları kaydetti:
     "Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Şehrimi Tanıyorum Çünkü Geziyorum projesi kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerimiz, Bursanın tarihi ve kültürel değerlerini uzman rehberler eşliğinde gezerek tanıma fırsatını buldu. Öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde Bursanın tarihi değerlerini yerinde inceledi. 1inci Murat Hüdavendigar Külliyesi, Karagöz Müzesi, Tophane Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri, Hünkar Köşkü, Tofaş Araba Müzesi, Bursa Kent Müzesi, Emir Sultan ve Yeşil külliyeleri, Tekstil Müzesi ve Enerji Müzesini gezen öğrencilerimiz, Bursayı yakından tanımanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Müdür Başyardımcısı Nurullah Şimşek, Müdür Yardımcısı Sadrettin Soylar, Gezi Kulübü Başkanı ve Metal Teknoloji Alanı Atölye Şefi Abdullah Akpınaroğlu, Metal İşleri Öğretmeni Recep Yıldız, Nidayi Gül ve öğrenciler, bu etkinlikte bulunmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, Bursa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti."
    
     Muhabir: Hurşit Topal
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gemlikten öğrenciler, Bursada kültür gezisine katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER