Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: -Egemenler, medya, büyük sermaye, muhtar bile olamaz dediği dönemde Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede muhtar değil ama Başbakan olduysa, tarlada iz bıraktığı için oldu


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Egemenler, medya, büyük sermaye muhtar bile olamaz dediği dönemde Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede muhtar değil ama Başbakan olduysa, tarlada iz bıraktığı için oldu dedi.
     Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Samsun İl Gençlik Kollarının Canik Kültür Merkezinde düzenlediği İcraatlar Yarışıyor adlı ilçeler arası bilgi yarışması programına katıldı.
     Kılıç, burada yaptığı konuşmasına Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz atasözünü hatırlatarak başladı.
     Egemenler, medya, büyük sermaye muhtar bile olamaz dediği dönemde Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede muhtar değil ama Başbakan olduysa, tarlada iz bıraktığı için oldu diyerek sözlerine devam eden Bakan Kılıç, Başbakan Erdoğanın yol arkadaşları olarak iz bırakmadan, sorumluluk almadan, risk üstlenmeden yol almalarının mümkün olmadığını vurguladı.
    
     -7 buçuk milyon lira ödenek Hakkariye-
    
     Konuşmasının devamında Hakkarideki gençlere yönelik yatırımlar yaptıklarına değinen Bakan Kılıç, şunları kaydetti:
     Hakkarili genç kardeşlerimizi de sarıp sarmalamaya yönelik adımlarımızı attık. Hakkariye bir spor salonu koyduk, yatırım programına. Maalesef arsasını bulamadık. Hakkariye bir kapalı yüzme havuzu koyduk. Yatırım programında, maalesef arsasını bulamadık. Hakkariye bir gençlik merkezi koyduk. Yatırım programına maalesef arsasını bulamadık. Yüksek Ova ilçemize bir gençlik merkezi koyduk. Yatırım programında, maalesef onun da arsasını bulamadık. Hakkarideki genç kardeşlerimizin bu yatırımlara ihtiyacı var. Onlar da kayak kaymalı, onlar da yüzmeli, onlar da basketbolu, voleybolu, Türkiyenin şöhret isimlerini de ağırlayarak öğrenmeli. Onlar da bu ülkenin sporcuları ve takımları arasında yer edinmeli dedik. Birkaç ay önce tesislerin yapılacağı arazileri tespit etmek üzere, kamulaştırıp, denkleştirmek üzere 7 buçuk milyon lira kamulaştırma ödeneğini Hakkariye gönderdik. Sadece burada değil Hakkaride de, Mardinde de, Batmanda da sizin sesiniz, sizin soluğunuz olmaya, sizin duyduğunuz güvenin karşılığını hizmet olarak ortaya koymaya gayret ediyoruz.
     Konuşmanın ardından AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından Kılıça plaket takdim edildi.
     Programın yarışma kısmında ise SSKnın başında görev yapmış, tarihinde ilk defa kurumu zarara uğratmış, ülke yönetme hedefi olan tek lider kimdir deneme sorusu soruldu. Cevap olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gösterildi.
    
     Muhabir: Anıl Kuru - Mustafa Çavuş / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER