Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin,

Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin, Bursalı binicileri ödüllendirdi


BURSA (A.A) - Yunanistanın başkenti Atinada 6-9 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan Binicilik Balkan Şampiyonasında dereceye giren Bursa Atlı Spor Kulübü sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin tarafından ödüllendirildi.
     Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen törene, Binicilik İl Temsilcisi İlkay Akbaş, Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeş ile şampiyonada derece alan milli takım ustalar kategorisinde ferdi olarak Balkan Kupası Şampiyonu olan ve Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazanan Hasan Şentürk, gençlerde ferdi olarak Balkan Kupası ikincisi Erol Akbaş ve Kerem Yoney, Yıldızlarda ferdi olarak Balkan üçüncüsü Serra Yedikardeş, Gençler Grand Prixde ferdi olarak Balkan ikincisi olan Erol Akbaş katıldı.
     Şahin, yaptığı konuşmada, binicilik sporunun ata sporu olduğunu belirterek, Maalesef istenilen düzeyde yapılamıyor. Bursadan 5 sporcunun milli takımda mücadele etmesi ve madalya getirmeleri sevindirici dedi.
     Binicilik İl Temsilcisi İlkay Akbaş ise sponsor bulmakta zorlandıklarını belirterek, Binicilik pahalı bir spor dalı olarak görülmekte ve ilgi sınırlı kalmakta. Tüm kuruluş ve şirketleri sponsor olarak ata sporumuz olan biniciliğin gelişmesi için desteğe bekliyoruz. Önümüzdeki yıl Balkan Şampiyonası ülkemizde yapılacak şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından Şahin şampiyonaya katılan tüm sporculara günün anısına birer takım eşofman hediye etti.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER