GESİAD Vali Şerif Yılmazı ziyaret etti

GESİAD Vali Şerif Yılmazı ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Genç Sanayici ve İş adamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şerif Yılmazı makamında ziyaret etti.
     Hamdi Kınaş, GESİADın, 1993 yılından beri faaliyet gösterdiğini, Ankara merkezli Anadolu İş adamları Federasyonu (ANFED) ve iş dünyasının çatı örgütü Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)un üyesi olduğunu belirtti.
     Kınaş, GESİADın 908 üyesi olduğu ifade ederek, Derneğimiz üç ana amaç doğrultusunda çalışmalarını yürütüyor. Bizim öncelikli amacımız üyelerimizin yurt dışına açılmasını sağlamak. Devletimizin 2023 yılı 500 milyar dolarlık hedefine destek vermek, üyelerimizin kurumsallaşmasını sağlamak ve ortaklık kültürünü geliştirmek dedi.
     Yurtdışı iş gezileri, ticaret zirveleri, eğitimler ve ülke tanıtım toplantıları yaptıklarını vurgulayan Kınaş, şunları kaydetti:
     2012 yılında şu ana kadar 9 ülkeye (Almanya, Senegal, Tunus, Brezilya, Paraguay, Dubai, Afrika, Tataristan, İtalya) iş gezisi yaptık. Bu iş gezilerine 98 üyemiz katıldı. Dernek tarafından düzenlenen 12 eğitim ve seminere 370 üyemiz katıldı. 10 ülke tanıtım toplantısında, Makedonya Başbakanı, Gana Dışişleri Bakanı, Nijerden 5 Belediye Başkanı, Meksika, Kolombiya, Şili, Küba, Peru, Filipinler, Tacikistan ve Makedonya büyükelçileri katıldı. Obamanın danışmanlarının içinde bulunduğu düşünce kuruluşu CAP heyetini de misafir ettik. Kayseri Ticaret Zirvesine Filipinler, Bulgaristan ve Sudandan 40 işadamı katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber GESİAD Vali Şerif Yılmazı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER