Giresun Üniversitesinden Giresunspora destek

Giresun Üniversitesinden Giresunspora destek


GİRESUN (A.A) - Giresun Üniversitesince (GRÜ), Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresunspora destek gecesi düzenledi.
     19 Eylül Spor Salonunda, Giresunsporun tarihiyle ilgili kısa filmin gösterimiyle başlayan gecede konuşan, GRÜ Retörü Prof. Dr. Aygün Attar, Giresunun değerlerine herkesin sahip çıkması gerektiğini ve Giresunsporun da bu değerlerden bir tanesi olduğunu söyledi.
     Giresunun değerlerine sahip çıkmanın önemine işaret eden Attar, şöyle konuştu:
     Aidat kimliktir. Kimliğimize sahip çıkmadığımız takdirde bugünkü nesiller de gelecek nesiler de bizi affetmez. Bu geceyi sadece maddi yardımı kastederek gerçekleştirmedik. GRÜ, Giresuna ait olan her şeyde öncülük yapmayı kendisine sembol edinmiş olan öncü bir kuruluştur. GRÜ için önemli olan Giresunun değerleridir. Gönül arzu eder ki bugünkü heyecanlı kalabalık Giresunsporun maçlarında da her zaman destek olsun.
     Giresunspor As Başkanı Nahid Yamak ise gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese Giresunspor olarak teşekkür ettiklerini belirterek, Giresunumuzda iki takım var ki ikisi de tek yürek. Bunlar Giresunspor ve Yeşilgiresun Belediyespor. Bu iki takım umudun, isyanın, sevginin, Giresunluluk duygusunu bize kazandıran bizim her şeyimiz. Adı bile anıldığında herkes çok duygulanıyor. Ben herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Giresunsporlu futbolcular ve Yeşilgiresun Belediyesporlu basketbolcular isimleri tek tek okunarak sahneye çağrıldı.
     Halk oyunları ekibinin sahne aldığı gecede, GRÜ Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri ve öğretim görevlilerince Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve klasik müzik konserleri verildi.
     Geceye, Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Giresunspor yöneticileri, Yeşilgiresun Beldediyespor Antrenörü Yücel Platin ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Giresun Üniversitesinden Giresunspora destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER