Gölbaşı Kanal Projesi ve şenlik açılışı

Gölbaşı Kanal Projesi ve şenlik açılışı -Açılışlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin katılımı ile yapıldı


ANKARA (A.A) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı Belediyesi tarafından Mogan Gölünü Eymir Gölüne bağlayan ve ıslah edilen kanalın açılış töreni ile katıldı.
     Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 332 metre alanda yaptıkları projenin Gölbaşı için büyük önem taşıdığını söyledi. Odabaşı, Projenin hem Ankaralılara, hem de Gölbaşında yaşayanlara hizmet vereceğini söyledi.
     Gölbaşını dünyaca tanınan bir Marka Kent haline getirmeye kararlı olduklarını anlatan Odabaşı, hazırladıkları farklı projeleri de yakın zamanda hayata geçireceklerini söyledi.
     Odabaşının konuşmasının ardından, projenin açılışı gerçekleştirildi.
     Açılışa parti yöneticileri, milletvekilleri ve davetliler katıldı. Açılış sonrası Bahçeli ve beraberindekiler kanal çevresinde oluşturulan dinlenme alanında bir süre gezdi.
     Bahçeli daha sonra 9. Gölbaşı Şenliğinin açılışını gerçekleştirdi. Bahçeli, şenlik kapsamında oluşturulan stantları da gezdi.
    
     -Uzun ömür temennisidir-
    
     Stantlardan bilgi alan Bahçeli, daha sonra belediyeyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Odabaşı, Bahçeliye fildişinden yapıldığı belirtilen baston hediye etti.
     Hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bahçeli, Baston, uzun ömür temennisidir. O yüzden çok makbule geçti dedi.
     Bahçelinin ilçede gerçekleştirilecek Genel Başkan Yardımcısı Hamit Ayanoğlunun, oğlunun nikah törenine de katılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Barış Gündoğan
     Yayıncı: Ertuğrul Cingil
<< Önceki Haber Gölbaşı Kanal Projesi ve şenlik açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER