Gölpazarından kısa kısa

Gölpazarından kısa kısa -Gölpazarı Belediye Meclisi Olağan Toplantısı


BİLECİK (A.A) - Gölpazarı Belediyesi, Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, başkanlığında yapıldı.
     Belediye Meclis Toplantı Salonunda, 4 gündem ve 1 gündem dışı maddesiyle toplanan mecliste, encümen üyesi, plan ve bütçe komisyonu üyeleri ile imar komisyonunun seçimi, 2012 yılına ait belediye faaliyet raporu, gündem dışı görüşmede de İlçe Müftülüğünün imar değişikliği görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.
     Kazıcı, gündem maddelerinin oy birliği kabul edildiğini ve üye seçimlerinin yapıldığını ifade ederek, Açıkçası gönül daha fazla bir şeyler yapmak istiyor ama her şeyi bir anda çözmek mümkün değil. Bu faaliyet raporlarının gittikçe kalınlaşması rapor sayfalarının artması bizi de mutlu eder. Bu yılda performansımızı artırarak devam edeceğiz. Alınan kararların belediyemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.
    
     -Gölpazarında bilgi yarışması
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gölpazarı İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk, orta ve liseler arasında bilgi yarışması düzenlendi.
     Halk Eğitimi Merkezi Salonunda yapılan ilk yarışmada, ilköğretim okulları 4. sınıf öğrencileri yarıştı. Yarışmada Gazimihal İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ahmet Taner Fidan, Arda Uysal ve Orhan Müniroğlu ve Ayşin Delfin Afyoncu, 5. sınıflarda İmam Hatip Ortaokulundan Erdem Kök, Beyza Uyar, Fatmanur Küçüker ve Ayşe Nur İşler birinci oldu.
     6. sınıflarda Gazimihal İlkokulundan Yusuf Kolaç, Merve Cihangirli, Bengü Kurtulmuş ve Yiğit İnan, 7. sınıflarda Gazimihal Ortaokulundan Oğuzhan Keskin, Selenay Özcan, Yağmur Işık ve Doğukan Saçu, 8. sınıflarda Gazimihal Ortaokulundan Esra Cihangirli, Onur Cemail Kulaksız, Kübra Kaptan ve Feyza Nur Cüre, Ortaokullar genelde Cengiz Topel Ortaokulundan Furkan Tavşan, Gamze Korkut, Batuhan Tutkun ve Sevgi Nur Asma Cengiz, 9. sınıflarda Şehit Kemal Ay Lisesinden Kübra Demir, Neslihan Cihangirli ve Büşra Şahin ile liseler arası genelde ede Şehit Kemal Ay Lisesinden Servet Vural, Hüsniye Çelik, Onur Sarısakal ve Neslihan Cihangirli birinciliği elde etti.
     İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vahit Arslan, Belediye Başkanı Vedat Kazıcının da izlediği yarışmanın son gününde, yarışmanın amacının öğrenciler arasında tatlı bir rekabet oluşturmak olduğunu ve öğrencilere yarışma heyecanı yaşatmak istediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gölpazarından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER