Gönen Belediye Başkanı Elcimden Özmerale ziyaret

Gönen Belediye Başkanı Elcimden Özmerale ziyaret


ISPARTA (A.A) - Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim ve Gönenspor yöneticileri, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeralı ziyaret etti.
     Başkan Elcim, ziyarette yaptığı konuşmada, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Gönensporun Eğirdirde kamp yaptığını hatırlattı. Gönensporun geçen sezon Süper Amatör Ligde 25 bin lira bütçeyle şampiyon olduğunu ve Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldiğini anlatan Elcim, bu yıl bütçelerinin 150 bin lira olduğunu ve yine şampiyonluğu hedeflediklerini kaydetti.
     3 yıl üst üste şampiyon olduklarına ve az bir bütçeyle başarılı olduklarına işaret eden Elcim, Bizde para ikinci plandadır. Futbolcularımıza maç başı çok az bir harçlık veriyoruz ve sahaya çıkıyorlar, yüreklerini ortaya koyarak oynuyorlar, maçları kazanıyoruz dedi.
     Yeni sezon hazırlıklarına Eğirdirde devam ettiklerini dile getiren Başkan Elcim, takımın hazırlıkları için Eğirdir Belediye Tesislerini ücretsiz sunan Başkan Osman Nuri Özmerala teşekkür etti.
     Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral ise kendisinin de sporcu bir kimliğe sahip olduğunu kaydetti. Spora ve sporcuya büyük önem verdiğini vurgulayan Özmeral, Eğirdire gelen tüm takımlara tesisleri ücretsiz sunduklarını ifade etti.
     Eğirdirin önemli bir kamp merkezi haline geldiğini kaydeden Özmeral, İlçemiz, sadece futbolda değil, halter ve diğer spor dallarında da kamp merkezi olarak tercih ediliyor. Eğirdire gelen her sporcu ve spor takımı ilçemize katma değer sağlıyor. Halkımız, esnafımız, otelcimiz, turizmcimiz de kazançlı çıkıyor. Bu durum bize mutluluk veriyor diye konuştu.
     Özmeral ve Elcim, daha sonra Eğirdir Belediye Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Gönensporlu oyuncularla bir araya geldi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Gönen Belediye Başkanı Elcimden Özmerale ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER