Güneş enerjisi sistemiyle kamufle edilen baz

Güneş enerjisi sistemiyle kamufle edilen baz istasyonuna tepki -Zonguldakta çocuk hastalıkları hastanesi yakınındaki bir apartmanın çatısına kurulan baz istasyonu vatandaşların tepkisini çekti


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta çocuk hastalıkları hastanesi yakınındaki bir apartmanın çatısında güneş enerji sistemiyle kamu edilerek kurulan baz istasyonu mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.
     Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin bulunduğu Tepebaşı Mahallesindeki bir apartmanın çatısında cep telefonu firmasınca baz istasyonu kurulması, alkışlar ve sloganlarla protesto edildi.
     Aralarında çocukların ve kadınların da yer aldığı mahalleliler adına konuşma yapan Hasan Yılmaz, mahallede baz istasyonu istemediklerini, şikayet dilekçelerini ilgili yerlere vereceklerini söyledi.
     Baz istasyonu konulan binanın hemen yakınında Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin olduğunu ifade eden Yılmaz, Baz istasyonları uygun yere yapılsın. Mahallemizdeki baz istasyonun kaldırılması için yaklaşık 350 imza topladık dedi.
     Gülfer Özçelik de bir oğlunu kansere kurban verdiğini vurgulayarak, Baz istasyonların kansere yol açtığı iddia ediliyor. Ben bu acının ne demek olduğunu biliyorum. Komşumuzun çatısındaki baz istasyonuna güneş enerjisi sistemi süsü verilmiş. Bina sahipleri önce kabul etmese de bunu ortaya çıkarttık. Kimse insanların sağlığıyla oynamaya kalkmasın diye konuştu.
     Baz istasyonunun binanın çatısında güneş enerjisiyle kamufle edilerek kurulduğunu ifade eden mahalle sakinleri açıklamanın ardından dağıldı.
    
     Muhabir: Faik Erez/Erdinç Aksoy/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Güneş enerjisi sistemiyle kamufle edilen baz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER