Hakkaride vergi rekortmenleri ödül töreni

Hakkaride vergi rekortmenleri ödül töreni


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) tarafından 2010-2011 yılı vergi rekortmenleri ödül töreni düzenlendi.
     Kent merkezindeki bir otelde düzenlenen törene Vali Orhan Alimoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Karanfil, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kaya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mahmut Çağlayan, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, İl Müftüsü Faysal Geylani, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Vakkas Özmercan ve iş adamları katıldı.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Vali Alimoğlu, Hakkari için faydalı olacak hizmetlerin peşinde olacaklarını belirterek, sınır kapılarının açılmasının büyük önem taşıdığını ve bunun için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi.
     Kapıların açılması için her iki tarafın ikna olması gerektiğini vurgulayan Alimoğlu, Kapıların biran önce açılması için takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hakkaride hangi iş yapılacaksa beraber, samimi ve iyi niyetle yapacağız. İnşallah 2013 yılında daha iyi olacak ve daha güzel hizmetler yapılacaktır dedi.
     HATSO Başkanı Ahmet Şen de bölgede yaklaşık 30 yıldır yaşanan olaylar nedeniyle 40 bine yakın insanın yaşamını yitirdiğini bildirerek, yaşanan olumsuzlukların vatandaşların huzurunu bozduğunu ifade etti.
     Olaylar nedeniyle esnafın büyük kayıplar yaşadığına değinen Şen, şöyle konuştu:
     Eskiden esnafımız memurlara kefil olurken, şimdi esnaftan memur kefil isteniyor. 2013 yılına girerken Hakkarimizin şiddetten, gazdan ve kandan uzak, barıştan, kardeşlikten, turizmden, yeraltı kaynaklarının kullanımından, binlerce yıllık kültüründen, genç nüfusun proje üretmesinden, havaalanından, üniversitesinden, sağlık sorunlarının çözülmesinden, barış, huzur ve güvenden söz eden bir kent olmasını diliyorum.
     Konuşmaların ardından 2010-2011 yılında ödedikleri vergilerle ödül almaya hak kazanan iş adamları ile HATSOya üyeliklerinde 30. yılını dolduran esnafa plaketleri verildi.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Hakkaride vergi rekortmenleri ödül töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER