Hakkarideki hain saldırı

Hakkarideki hain saldırı -Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz: -Hain saldırıyı kınıyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, terör örgütü PKKnın Hakkarinin Şemdinli ilçesinde düzenlediği hain saldırıyı kınadı.
     Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Şemdinlinin Ortaklar köyü kırsalında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 5 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını hatırlattı.
     Terör örgütünün dış güçler tarafından taşeron olarak kullanıldığını belirten Yavuz, açıklamasında şunları kaydetti:
     Ülke olarak derin üzüntü içerisindeyiz. Hain saldırıyı kınıyoruz. Terörü bir kez daha lanetliyoruz. Bu hain saldırıyı yapanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki ülkemiz gerçekleştirilen bu terör eylemleri karşısında hiç bir zaman sarsılmayacak, dün olduğu gibi bugün ve bundan sonrada birlik ve beraberliğini koruyacak, terörle sonuç elde edilemeyeceğini bir kez daha gösterecektir. PKK terör örgütü, Türkiyenin ilerlemesini ve kalkınmasını istemeyen güçler tarafından taşeron olarak kullanılmaktadır. Hükümetimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz tüm vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için azimli ve kararlı bir şekilde terörle mücadelesini sürdürmektedir ve sürdürmeye devam edecektir. Ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda ederek makamların en yükseklerine çıkan aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine, yakınlarına, silah altında bulunan arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve tüm milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Hakkarideki hain saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER