Halfetiden kısa kısa

Halfetiden kısa kısa -Belediye Başkanı Özdemir, ödül aldı


ŞANLIURFA (A.A) - Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen Yılın Başarılı Yöneticileri yarışmasında ödül aldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu yıl dördüncüsü düzenlenen yarışmada dergi tarafından yılın başarılı yerel yöneticileri belirlendi.
     Türkiye genelinde 630 belediye başkanı arasında yapılan anket çalışmalarında 115 il, ilçe ve belde belediye başkanları başarılı bulundu.
     Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, derginin Kayseride düzenlenen ödül töreninde, tarihi ve kültürel mirası koruma ve restorasyon çalışmaları dalında 7incilik ödülü aldı.
     Özdemir, törende yaptığı konuşmada, ödüle layık olmanın çalışma azimlerini güçlendirdiğini dile getirerek, ödülü ilçe halkının verdiği destekle aldığını belirtti.
    
     -Sokaklara kilitli parke taşı döşeniyor
    
     Halfeti Belediyesi, sokaklara kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladıklarını bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki kanalizasyon ve su şebekesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı döşeme işlemlerine başladı.
     Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, döşeme çalışmalarının Karaotlak Mahallesinde başladığını belirterek, çalışmaların kısa süre sonra diğer mahallelerde de başlayacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Sonar / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Halfetiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER