Has Parti Pazaryeri İlçe Kongresi

Has Parti Pazaryeri İlçe Kongresi


BİLECİK (A.A) - Has Parti Pazaryeri ilçe kongresinde mevcut ilçe Başkanı Erdal Tanrıkulu, yeniden seçildi.
     Bir kahvede gerçekleştirilen kongreye, HAS Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Seyhullah Şahin, İl Başkanı Muharrem Tüfekçioğlu, Bilecik Kadın Kolları Başkanı Sevcan Uzun ve Gençlik Kolları Başkanı Şefik Özbilgi ve delegeler ile partililer katıldı.
     Şahin, kongrede yaptığı konuşmada, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuşun ve partinin bazı şeylerin üstünü kapatmak için çeşitli gündemler yaratan hükümeti her defasında hatalarını hatırlatarak yanlış olduğunu haykırdıklarını savunarak, haklı çıktıklarını söyledi.
     Ekonominin yatay olarak değil dikey olarak büyüdüğünden ülkedeki yüzde 5lik bir kısımın devamlı zengin olduğunu, yüzde 95lik kısımın da fakirleştiğini öne süren Şahin, HAS Parti iktidarı gelirse ilk önce yapacağımız çiftçi vatandaşımıza çiftçilik yapıyorum diye belgelendirdiği an biz onun aldığı mazottaki tüm vergileri kaldıracağız. Hayvancılık yapmak isteyen her aileye 10-15 yıl ödemeli küçük veya büyükbaş hayvan edinmesini sağlayacağız. Ülkedeki Kürt sorunu varsa herkes taşın altına elini sokarak bu işi bitirmeliyiz dedi.
     İl Başkanı Tüfekçioğlu da toplumun kanayan yaralarına parmak bastıklarını ve basmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Tanrıkulu tekrar ilçe başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu, İsmail Torun, Hüseyin Piliç, İsmail Pamukçu, Celal Yurttapan, Recep Kulaklı, Mesut Pektaş, Tevfik Erol ve Mümin Aybatıdan oluştu.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Has Parti Pazaryeri İlçe Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER