Havzada Almanya Tirit Gecesi hazırlıkları

Havzada Almanya Tirit Gecesi hazırlıkları


SAMSUN (A.A) - Almanya Havzalılar Platformu Başkanı Cevat Turhan ve beraberindeki iş adamları, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ve Belediye Başkanı Murat İkiz ile mart ayında yapılacak Almanya Tirit Gecesi hazırlıkları için görüştü.
     İkiz, Ilıca Belediyesi Göldağı Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda, Havzanın tanıtımına önem verdiklerini söyledi.
     Samsun ile başlayan geleneksel tirit gecelerini önce İstanbula sonra da sınır ötesine taşıdıklarını vurgulayan İkiz, Avrupada ilk tirit gecesini Hollandada gerçekleştirdik. Şimdi üçüncü tirit gecesi için değerli hemşehrilerimiz ile bir aradayız. İlçemizin tanıtımı ve gurbetteki Havzalıların birlik ve beraberlikleri için olanca gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz dedi.
     Kalaycı ise ilçenin tanıtımı için önemli çalışmalar yapıldığına fakat bunların yetersiz olduğuna değinerek, İlçemizin tanıtımı için bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışacağız. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan ve olacak tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim diye konuştu.
     Toplantıda mart ayında Almanyada düzenlenecek olan tirit gecesinin detayları görüşüldü.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Havzada Almanya Tirit Gecesi hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER