Havza basın çalışanlarından Kaymakam Rüstemoğluna iftar

Havza basın çalışanlarından Kaymakam Rüstemoğluna iftar


SAMSUN (A.A) - Antalyanın Serik ilçesine atanan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğluna ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarınca bir iftar programı düzenlendi.
     Havza Öğretmenevinde düzenlenen iftara Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Yüzbaşı Adem Tol ve davetliler katıldı.
     İftar yemeği sonunda havza basın mensuplarını temsilen Kaymakam Rüstemoğluna, Belediye Başkanı İkiz tarafından plaket takdim edildi.
     Rüstemoğlu, burada yaptığı konuşmada, Havza ve Havzalılar gerçekten değerli insanlar. Geldiğim ilk günden bu güne kadar desteklerini hep yanımda gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum. 4 yıllık görev sürem içinde Havza basınından her hangi bir olumsuzluk bizlere yansımadı. Sadece bizim için değil diğer kamu kurum ve kuruluşlarına olan yaklaşımları ile Havza basını takdire şayan bir yapıda. Ayrıca örneğine az rastlanır ve genele örnek olacak şekilde örnek, ilkeli, dürüst ve memleket sevgisi ile çalışan bir basını var Havzanın. Böylesi bir basın yapısını her yerde bulmak mümkün değil. Havzalı basın mensupları kendilerinden ve kendi çıkarlarından ödün vererek bu işi sürdürmekte. 4 yıl içinde hiç bir zaman Havza basınını kendi menfaatleri doğrultusunda çalışırken görmedim. Ayrıca bu tutumları için kendilerini kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Havza basın çalışanlarından Kaymakam Rüstemoğluna iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER