Havza Bizim Evimiz Evimizi Temiz Tutalım

Havza Bizim Evimiz Evimizi Temiz Tutalım -Belediye Başkanı İkiz: -Proje kapsamında evinin önünü ağaçlandırmak veya çimlendirmek isteyen herkese ağaç fidesi ve çim belediyemiz tarafından verilecek


SAMSUN (A.A) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Bizim Evimiz Evimizi Temiz Tutalım Projesi kapsamında evinin önünü ağaçlandırmak veya çimlendirmek isteyen herkese ağaç fidesi ve çimin belediye tarafından verileceğini söyledi.
     İkiz, Havza Bizim Evimiz Evimizi Temiz Tutalım Projesini tanıtmak için Havza Belediye Meclis Salonunda mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
     Proje ile ilgili tanıtımın ardından muhtarlara seslenen İkiz, Havza Belediyesi ve muhtarların uyum içinde çalışarak güzel çalışmaların altına imza attıklarını belirterek, yenilenen Havza Belediyesi Kültür Sarayı, yürütülen her mahalleye bir park projesi, yapımına başlanacak devlet hastanesi ve Termal Fizik Tedavi Hastanesi projeleri ve doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
     Herkes kapısının önünü süpürürse birçok şeyi halletmiş oluruz diyen İkiz, şöyle devam etti:
     Uygulamaya koyduğumuz, Havza Bizim Evimiz Evimizi Temiz Tutalım projesi ile şuan okullarımız başta olmak üzere halkımızın her kesimine ulaşarak yıl sonuna kadar bilgilendirme toplantıları yapacağız. Halkımız ile ev toplantıları yapılarak çevre, çevre temizliği ve geri dönüşüm konularında bilgiler verilecek. Daha yaşanılabilir ve daha temiz bir Havza için projelerimizi hazırladık fakat başta siz muhtarlarımız ve halkımızın desteği olmadan bizler bir şey yapamayız. Sizlerin ve vatandaşlarımızın destekleri çok önemli. Proje kapsamında evinin önünü ağaçlandırmak veya çimlendirmek isteyen herkese ağaç fidesi ve çim belediyemiz tarafından verilecek. Ayrıca ilçemizde başladığımız saat uygulamasını Havza geneline yayacağız. Bu yıl 10 park yaptık, gelecek yıl da Havzaya 10 park daha kazandıracağız.
     İkiz, hacca gideceğini de belirterek muhtarlarla vedalaşarak helallik istedi.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Havza Bizim Evimiz Evimizi Temiz Tutalım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER