Havza Kaymakamı Kalaycının köy gezileri

Havza Kaymakamı Kalaycının köy gezileri


SAMSUN (A.A) - Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Çiftlik köyünde incelemelerde bulundu.
     Vatandaşlar ile sohbet eden Kalaycı, 2013 KÖYDES programının hazırlandığını belirterek, "Bu yıl KÖYDES kapsamında hazırlanan projelerin tutarı 592 bin lira. Planlamalar yapılırken sizlere en fazla hizmet vermenin hesabı yapılmakta. Önceliğimiz yine su ve yol" dedi.
     Kalaycı, köyde sağanak yağış nedeniyle su baskına uğrayan Naciye Öngel ilk ve ortaokulunu ziyaret etti. Okul müdürü Arif Tuksaldan bilgi alan Kalaycı, okul öğretmenleriyle görüşerek SBS deneme sınavı sonuçlarını inceledi.
     Merkezden uzak bir okul olarak öğrencilerin durumunun çok iyi olduğunu belirten Kalaycı, "Tüm öğretmen arkadaşlarımız başarılarından ötürü kutluyorum" diye konuştu.
     Kaymakam Kalaycı, çevresine toplanan çocuklarla da yakından ilgilendi. Okula sel suyunun geldiği yerde incelemelerde bulunan Kalaycıya, muhtar Ahmet Demirdaş sorunun giderilmesi için taleplerini aktardı. Kalaycı da gerekli malzeme yardımının yapılacağını vurgulayarak, "Her zaman her yere yetişmemiz mümkün olmuyor. Bu gibi durumlarda devlet ile milletin iş birliği yaparak yapılacak olan hizmetlerin hızlanması sağlanmalı" ifadelerini kullandı.
     Ziyaretler sırasında İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri meme kanserine ilişkin kadınlara bilgi vererek 50 kadında meme kanseri taraması yaptı. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü veteriner ekipleri de hayvan sağlığı denetimlerinde bulunarak hayvan barınaklarında kene ilaçlaması ve kulak küpeleme çalışmaları gerçekleştirdi.
     İlçe Nüfus Müdürü Erhan Köse, evlenme kütükleri, Tapu Müdürü Hasan Çakır ise tapu tescil işlemleri hakkında bilgiler verdi.
     Kaymakam Kalaycıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, Havza Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bayram Sezgin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüsamettin İlhan, İlçe Özel İdare Müdürü Hanife Baş, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Zeki Kurt, Birlik Saymanı Aslan Çalışkan, Havza Müftüsü Lütfi Kocatürk de eşlik etti.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Havza Kaymakamı Kalaycının köy gezileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER