Hazırlık maçı

Hazırlık maçı -Boluspor: 1 - Beşiktaş: 3 (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.
     Abant İzzet Baysal Üniversitesinin 20. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Stadyumunda oynanan maçı, Mehmet Durbin, Levent Görün ve Fatih Soyaydın hakem üçlüsü yönetti.
     Boluspor, Serdar Kulbilge, Savaş Yılmaz, Gencer Cansev, Hakan Arslan, Mahmut Boz, Vedat Budak, Emre Kılınç, Kingsley Nwankwo, Cafercan Aksu, Aydın Çetin, Alp Erginle sahaya çıkarken, Beşiktaş ise Emre Metin, Julien Escude, Ersen Gülüm, Koray Yıldız, Mehmet Akyüz, Muhammet Demirci, Roberto Hilbert, Erkan Kaş, Olcay Şahan, Batuhan Karadeniz, Ömer Faruk Özgenle karşılaşmaya başladı.
     Maça hızlı başlayan Beşiktaş, 7. dakikada Batuhan Karadeniz ve 28. dakikada Olcay Şahanın attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
     İkinci yarıda da atak bir futbol sergileyen Beşiktaş, 64. dakikada Olcayın golüyle farkı üçe çıkardı.
     Boluspor, 80. dakikada Gencer Cansevin attığı golle farkı ikiye indirirken, karşılaşma Beşiktaşın 3-1lik üstünlüğüyle tamamlandı.
     Maçın ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesinin 20. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun tarafından Beşiktaş ve Boluspor yöneticileri ile hakemlere plaket verildi.
     Bu arada maç öncesinde Bolusporun 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımına katılan futbolcuları Furkan Narin ve Yasin Bayri ile teknik direktör Rasim Yılmazdemire Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat tarafından plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER