Hentbol

Hentbol -Araç Belediyespor, Orduspordan Rus Daria Maslova ve Ukraynalı Olesya Semenchenkoyu transfer etti -Kulüp başkanı Nihat Baltacı: Bu sene hedefimiz ligde kalmak


KASTAMONU (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Araç Belediyespor, Orduspordan Rus Daria Maslova ve Ukraynalı Olesya Semenchenkoyu transfer etti.
     Bayanlar Hentbol Süper Liginde, sezonun ilk yarısını oynadığı 9 karşılaşmadan galibiyet alamadan kapatan Araç Belediyespor, ikinci yarı öncesinde Orduspordan Daria Maslova ve Olesia Semenchenko ile düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.
     Kulüp başkanı Nihat Baltacı törende, ligin ilk yarısında eksiklerden dolayı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, ikinci yarıda bu durumu düzelteceklerini söyledi.
     İkinci yarı hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayan Baltacı, Bu sene hedefimiz ligde kalmak. Bunda da başarılı olacağımıza eminiz. Önümüzdeki senelerde şampiyonluğa oynayacağız diye konuştu.
     Baltacı, 3üncü yabancı transferi için Rusya ve Litvanyadan bazı oyuncularla görüştüklerini ifade ederek, olumlu sonuçlanması durumunda biriyle sözleşme imzalayacaklarını belirtti.
     Maslova ve Semenchenko ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıklarını ifade eden Baltacı, performanslarına göre de sözleşmeleri uzatacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER