Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: -"Yarı final üçüncü maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünü üçüncü kez yenip finale yükselmek istiyoruz"


ANTALYA (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi play-off yarı finalinde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübüne karşı seride 2-0 önde bulunan Muratpaşa Belediyesinde antrenör Birol Ünsal, "Yarı final üçüncü maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünü bir kez daha yenip finale yükselmek istiyoruz" dedi.
     Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünü play-off yarı final ilk maçında 27-17, ikinci maçta ise 32-27 mağlup ederek 2-0 öne geçtiklerini söyledi.
     Her iki karşılaşmada da oyuncularının oyundan son derece memnun olduğunu vurgulayan Ünsal, "Oyuncularım hem hücumda hem de savunmada oldukça iyi oynadı. Yarı final üçüncü maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünü bir kez yenip finale yükselmek istiyoruz. Lider olarak bitirdiğimiz ligde şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.
     Uzun bir lig maratonunun sonuna yaklaştıklarını anlatan Ünsal, şampiyon olacaklarına takım olarak inandıklarını kaydetti.
     Muratpaşa Belediyesi ile Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü arasındaki maç, yarın saat 17.00de Süleyman Evcilmen Spor Salonunda yapılacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER