Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası

Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası -Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Durak: Çankaya Belediyesi ANKAyı 27-22 yenerek taraftarlara zevkli bir maç izlettik


RİZE (A.A) - Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasında Çankaya Belediyesi ANKAyı 27-22 yenerek taraftarlara zevkli bir maç izlettiklerini söyledi.
     Hüsnü Kemal Durak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında, Çankaya Belediyesi ANKAya 28-21 mağlup olduklarını belirterek, Rövanş maçında evimizde galip gelmemize rağmen kupadan elendik. 3 gol daha atabilmiş olsaydık tur atlayan taraf olacaktık dedi.
     Süper Ligde yeni bir takım olduklarını ifade eden Durak, Her geçen gün büyüme uğraşı içindeyiz. Bu tip maçlar oynadıkça tecrübemiz artıyor. Bundan önce lig maçımızda Muratpaşa Belediyesi ile de başa baş mücadele ettik. Biraz şansımız olsaydı Muratpaşa Belediyesini yenebilirdik. Kısacası deneyim artıkça galibiyetler gelecektir diye konuştu.
     Taraftarların kendilerine güç verdiğini kaydeden Durak, Çankaya Belediyesi ANKAyı yenerek taraftarlara zevkli bir maç izlettik. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Önümüzdeki lig maçında yine Çankaya Belediyesi ANKA ile karşılaşacağız. Bu maçta da galip gelebileceğimize inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Asena Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER