Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: -Ligde kalıcı olmak istiyoruz


MERSİN (A.A) - Mersin Hentbol Antrenörü Osman Özoğlu, ligde kalıcı takım olmak istediklerini söyledi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında hatalarını telafi etmek ve lige hızlı bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.
     Ligde gözde bir takım olmak için yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özoğlu, şunları söyledi:
     Verilen arayı iyi değerlendiriyoruz. En iyisini yapabilme adına aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Çalışmalar için bir hafta bile çok önemli bir zaman. Devre arasını iyi değerlendiriyoruz. Günde çift idmanla hazırlanıyoruz. Hem takım olma yolunda, hem eksiklerimizi kapatma yollunda hızla ilerliyoruz. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Ligde kalıcı olma adına takıma 2 veya 3 kişiyi daha kazandırmamız gerektiğini düşünüyorum.
     Ligde sürpriz iniş ve çıkışların yaşandığını dile getiren Özoğlu, bütün takımlar güçlü olduğu için ligde tatlı bir rekabet olduğunu kaydetti.
     Bu tatlı rekabet ortamında galip gelen taraf olmak istediklerini vurgulayan Özoğlu, İkinci yarıda sahaya yansıtacağımız başarılı oyunla taraftarlarımızı mutlu etmek için uğraş vereceğiz. 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupası heyecanını yaşayan bir takım olarak ikinci yarıdaki performansımızla final heyecanını yeniden yaşamak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER