Huzurevi sakinlerinden yeni yıl kutlaması

Huzurevi sakinlerinden yeni yıl kutlaması -Samsunda huzurevi sakinleri düzenlenen yeni yıl eğlencesinde 2013ün gelişini erken kutladı -Gönüllerince eğelenen huzurevi sakinleri yeni yıl pastasını birlikte kesti (Fotoğraflı-


SAMSUN (A.A) - Samsunda huzurevi sakinleri düzenlenen yeni yıl eğlencesinde 2013ün gelişini erken kutladı.
     Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde düzenlenen eğlenceye Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Samsun Huzurevi sakinleri ile Büyükşehir Belediyesinin evde bakım hizmeti verdiği yaşlılar da katıldı.
     Huzurevi çalışanlarının yalnız bırakmadığı yaşlılar, canlı müzik eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi. Eğlencenin ardından huzurevi sakinleri misafirleri ile birlikte yeni yıl pastasını kesti.
     Çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı etkinlikte yaşlılar, yalnız bırakılmadıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler.
     Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde 3.5 yıldır kaldığını belirten, Türk sinemasında Şişko Nuri karakteri ile tanınan Sıtkı Sezgin, 2013 yılına girerken, bolluk, bereketli bir yıl dileyerek, Hepimiz kardeşçe yaşayalım. Savaşlardan uzak bir dünyada, kan dökülmeden, aynı bayrak altında dostça, kardeşçe yaşayalım. Herkes için 2013 yılı hayırlı geçsin temennisinde bulundu.
     Huzurevine 3 ay önce geldiğini söyleyen 65 yaşındaki Seher Yıldız ise düzenlenen eğlenceden mutlu olduğunu ifade ederek, Yeni yılda ne istersiniz - sorusuna ise eşarp ve yeni etek isterim yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş / Dilek Sezen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Huzurevi sakinlerinden yeni yıl kutlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER