Iğdırda cinayet iddiası

Iğdırda cinayet iddiası -Tuzluca ilçesinde kaybolduktan bir süre sonra cesedi toprağa gömülü vaziyette bulunan kişinin eski eşi, kayınpederi ve iş ortağı tutuklandı


IĞDIR (A.A) - Tuzluca ilçesinde kaybolduktan bir süre sonra cesedi toprağa gömülü vaziyette bulunan Mustafa Yücenin ölümüyle ilgili aralarında eski eşinin de bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
     İncesu köyünde yaşayan üç çocuk babası Yüce (43) 9 Aralık 2011 tarihinde Karsın Kağızman ilçesine gideceğini belirterek, evinden kamyonetiyle ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadı.
     Yapılan çalışmalar sonucunda Yücenin kamyoneti merkeze bağlı Küllük köyü yakınında bulundu. Olaydan yaklaşık 3 ay sonra asfalt çalışması yapan karayolları ekiplerince, aracın bulunduğu bölgede toprağa gömülü vaziyette erkek cesedine ulaşıldı.
     Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan otopside söz konusu cesedin üç çocuk babası Mustafa Yüceye ait olduğu ve silahla başından vurularak öldürüldüğü tespit edildi.
     Bunun üzerine, polis ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında Yücenin İncesu köyünde yaşayan eski eşi Kezban P, kayınpederi Nurullah P. ile Kağızman ilçesindeki iş ortağı Süleyman G. dün gözaltına alındı.
     Emniyetteki ifadelerinin ardından Tuzluca Adliyesine sevk edilen zanlılardan Kezban P. cinayeti azmettirmek, Süleyman G. cinayeti işlemek, Nurullah P. ise yardım etmek suçundan tutuklandı.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Iğdırda cinayet iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER