İkinci evliliklerini 12.12.12de yaptılar

İkinci evliliklerini 12.12.12de yaptılar -Marmariste bir çift ikinci evliliklerini kendilerine uğur getirsin diye 12.12.2012 günü saat 12.12de gerçekleştirdi


MUĞLA (A.A) - Marmariste bir çift kendilerine uğur getirsin diye ikinci evliliklerini 12.12.2012 günü saat 12.12de gerçekleştirdi.
     Evlenmek için Marmaris Belediyesine başvuran 39 yaşındaki Esma Yıldız ve 47 yaşındaki Muammer Han çifti için belediye salonunda nikah töreni düzenlendi.
     Marmaris Belediyesi Evlendirme Memuru Zuhal Gürbüz tarafından nikahları kıyılan çift, saat 12yi 12 geçe evlendi.
     İkinci kez dünya evine giren çift, bin yılda bir kez yaşanan bu tarihin kendilerine uğur getireceğine inandıklarını söyledi.
     Eşinin özel günlere önem verdiğini ve sembolik şeyleri çok sevdiğini belirten Han, 12.12.2012 tarihini özellikle eşim istedi. Bugün evlenmemiz dolayısıyla kesinlikle evlilik yıl dönümümüzü unutmayacağım dedi.
     Nikah töreninin kendileri için özel olduğunu, tarih olarak da özel olmasını istediklerini ifade eden Yıldız ise İkimiz de ikinci evliliğimizi yapıyoruz. İlk evliliklerimizde elde edemediğimiz mutluluğa inşallah bu kez ulaşacağız. Umarım bu tarih bize gerçekten uğur getirir. İkinci baharımızı yaşayacağız. Mutlu oluruz inşallah diye konuştu.
     Yeni evli çiftten damadın lisede tarih öğretmeni, gelinin ise yüksekokulda memur olarak görev yaptığı öğrenildi
     Bu arada, 12.12.2012 tarihi dolayısıyla Marmaris Belediyesi Evlendirme Dairesi ve İlçe Nüfus Müdürlüğünde yoğunluk yaşandığı belirtildi. Belediye ve müdürlüğe 20den fazla çiftin nikah için başvurduğu ve gün boyunca evlendirme işlemlerinin devam edeceği kaydedildi. Düğünlerin gerçekleştirildiği salon ve otellerde de yer kalmadığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber İkinci evliliklerini 12.12.12de yaptılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER