İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Bayram, Akşehirde

İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Bayram, Akşehirde


KONYA (A.A) - Konya Milli Eğitim Müdürlüğü İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Bünyamin Bayram, Akşehirde okul müdürleriyle bir araya geldi.
     Milli Eğitim Müdürlüğü İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Bünyamin Bayram başkanlığında, Akşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü toplantı salonunda Akşehirde bulunan tüm resmi ve özel anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul müdürlerinin katılacağı bir toplantı yapıldı.
     Toplantıya İl Eğitim Denetmeni Bölge Grup Başkanı Mehmet Saraçın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, şube müdürleri İsmail Sarıkaya, Sadık Köseoğlu ile tüm okul ve kurum müdürleri katıldı.
     Toplantının ilk bölümünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit tarafından İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Bünyamin Bayram ve müdürlere Akşehirin eğitim durumunu belirten bir sunum yapıldı.
     Akşehirdeki eğitim durumunun Konya ve Türkiye geneli ortalamalarının üstünde olduğunu belirten Bayram, Akşehirden ve eğitim düzeyinden Konya olarak çok memnun olduklarını belirterek okul yöneticilerine teşekkür etti.
     Eğitimdeki gelişmeler, kalitenin artırılması için yapılacak çalışmalar, seminerler ve uygulamaya konulması istenen projeler hakkında müdürleri bilgilendiren Bayram, yöneticilerden fark yaratacak çeşitli projeler üretmelerini, çokça sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirmelerini, okuma alışkanlığı kazandırılması yönünde çeşitli düşünce ve projeleri hayata geçirmelerini istedi.
    
     Muhabir: Bayram Uygun
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Bayram, Akşehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER