Galatasaraylı futbolcunun büyük hayali

Galatasaray'ın genç futbolcusu Emre Çolak, ilginç açıklamalara imza attı.

Galatasaraylı futbolcunun büyük hayali

Sarı kırmızılı takımın kamp yaptığı Belek'te DHA'ya özel röportaj veren Emre Çolak, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın kendilerine rakip olmasını istediğini belirterek, "Onlarla eşleşmeyi çok istiyordum. Çünkü Barcelona'nın koyu bir taraftarıyım. Ancak Schalke eşleşmesi elbette bizim için iyi oldu. Bizim adımıza çok önemli bir eşleşme. İnşallah onu geçip, çeyrek finalde Barcelona'ya karşı oynamak isterim. Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu. 

"HAYALİM BARCELONA" 

Hayalinin bir gün Barcelona forması giymek olduğunu açıklayan Çolak, "Galatasaray'da görevimi tamamladıktan ve birkaç şampiyonluk daha yaşadıktan sonra Barcelona'ya transfer olmak benim hayalim. Olursa bir gün Barcelona'ya gitmek isterim" dedi. 

"AİLEDEN GELEN BİR GALATASARAYLILIĞIMIZ VAR VE HAYALLERİNİ KURDUĞUM GALATASARAY TAKIMINDA OYNUYORUM" 

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'de de oynamalarıyla ilgili bir soru üzerine genç futbolcu, "Ben hiçbir zaman büyük konuşmuyorum. Ama bizim aileden gelen bir Galatasaraylılığımız var ve hayallerini kurduğum Galatasaray takımında oynuyorum" yanıtını verdi. 

"FENERBAHÇE'YE KARŞI GALATASARAY TAKIMINDA TEDİRGİNLİK DİYE BİR ŞEY YOK" 

Fenerbahçe'ye karşı Galatasaray takımında bir tedirginlik olmadığını vurgulayan Emre Çolak, "Benim oynadığım zamanlarda biz hep Fenerbahçe'ye üstünlük sağladık. Ancak bunu Fenerbahçe, Beşiktaş ya da Trabzonspor diye ayırmamak lazım. Biz iyi bir takımız ve çok iyi bir kadro oluşturduk. Diğer takımlara karşı da üstünüz. Bu şampiyonluk yolunda en önemli takım biziz. Bunu ilk yarıda oynadığımız maçlarda herkese gösterdik. İkinci yarıda taraftarımızın desteği ile şampiyon olacağız. Bütün rakiplerimize üstünlük sağlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

"SNEIJDER ÇOK SEVDİĞİM VE ÖRNEK ALDIĞIM BİR FUTBOLCU" 

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Wesley Sneijder'in de hayranı olduğunu belirten Emre Çolak, "Elbette onunla aynı takımda oynamak isterim. O çok önemli bir yıldız. Sneijder çok sevdiğim ve örnek aldığım bir futbolcu. Takımımıza faydalı olacaksa bizim kapımız herkese açık" dedi. 

"FATİH HOCAMIZIN BİZE VERDİĞİ ŞANSI VE DUYDUĞU GÜVENİ İYİ DEĞERLENDİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM" 

Emre Çolak, genç oyuncu Semih ile birlikte kendisine şans veren teknik direktör Fatih Terim ile ilgili ise şunları söyledi: 
"Biz her defasında Fatih Hocamıza teşekkür ediyoruz. Genç olmamıza rağmen Semih ile beni Galatasaray takımında oynattı, şans verdi. Belki o olmasa, biz burada olmayacaktık. Bize verdiği şansı ve duyduğu güveni iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Biz de onun değerini daha çok çalışarak bilmek istiyoruz." 

"İKİNCİ YARI HERKESE DAHA İYİ BİR EMRE ÇOLAK İZLETECEĞİM" 

Amrabat'ın Afrika Kupası'nda olmasıyla ilgili de Çolak, "O varken de oynuyordum, ama o yokken daha fazla şans gelebilir. İkimizin olması takım adına avantaj. İnşallah ikimiz de daha iyi performans sergileriz. Geçen yıl daha iyi bir performans sergilemiştim. Üstüne katmam gerektiğini biliyorum. Geçen seneye çok iyi başlamıştım. Bu sene biraz durgunluk oldu. Elimden geldiğince ikinci yarı herkese daha iyi bir Emre Çolak izleteceğim. Kamp da çok iyi geçiyor bizim için. İnşallah 2. yarıya iyi bir başlangıç yapacağız" ifadesini kullandı. 

<< Önceki Haber Galatasaraylı futbolcunun büyük hayali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER