İletişim Fakültesi öğrencileri yılda 180 proje

İletişim Fakültesi öğrencileri yılda 180 proje üretiyor


ANTALYA (A.A) - Akdeniz İletişim Derneği Başkanı Hüsamettin Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budaka nezaket ziyaretinde bulundu.
     Akdeniz İletişim Derneği Başkanı Hüsamettin Oğuz, derneğin kurulmasında kendilerine destek veren ATSO yetkililerine teşekkür ettiklerini, yönetim kurulu üyeleriyle nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
     Derneğin kurulmasındaki amaçlarının Akdeniz Üniversitesinde okuyan genç iletişimcileri maddi ve manevi destek sağlamak, daha iyi bir eğitim fırsatı sunmak olduğunu hatırlatan Oğuz, bu konuda da çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
     Oğuz, Altın Portakal bünyesinde düzenlenen Halkın Portakalı Yarışmasının bu yılki organizasyonunu yapan derneğin, son olarak Sarıkamıştaki öğrenciler için düzenlediği yardım kampanyasını Antalyalıların büyük katkıları ile başarıyla tamamladıklarını, toplanan malzemeleri dernek üyeleri ile bizzat giderek teslim ettiklerini kaydetti.
     Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve dernek yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Bilal Arık da Türkiyede 60 civarında iletişim fakültesi bulunduğunu belirterek, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinin başarılı projeleriyle ilk üç fakülte arasında yer aldığını söyledi.
     Öğrencilerin yılda ortalama 180 proje ürettiğini hatırlatan Arık, Akdeniz İletişim Fakültesi öğrencilerinin Türkiye Genç İletişimciler Yarışmasında son iki yıldır birinci olduğunu kaydetti.
     Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akdeniz İletişim Derneğinin kurulmasından dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren Budak, oda olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Akdeniz Üniversitesinin Antalyanın gelişmesi ve tanıtımında en önemli kurumlarının başında geldiğini belirten Budak, Akdeniz İletişim Derneğinin Üniversitenin kentle buluşması için önemli bir platform olduğunu düşünüyorum dedi.
     Budak, Oda üyelerine ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetleri gerçekleştiren ATSO Akademi ile Akdeniz İletişim Derneğinin ortak projeler geliştirebileceğini de anlatarak, üniversiteli gençlerle kentin kaynaşmasında hem ATSOnun hem de İletişim Fakültesinin öncü rol oynayabileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İletişim Fakültesi öğrencileri yılda 180 proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER