İntihar etmek isteyen kadını gece bekçisi

İntihar etmek isteyen kadını gece bekçisi kurtardı


TRABZON (A.A) - Akçaabat ilçesinde otomobilini Sera Gölüne sürerek intihar etmeye çalıştığı iddia edilen kadını, gece bekçisi kurtardı.
     Sera Gölüne gece geç saatlerde, kiralık otomobilini göle sürerek intihar etmeye çalıştığı öne sürülen G.Myi (20), göl kenarındaki lokantada gece bekçisi olarak çalışan Ender Karan kurtardı.
     Karan, yaptığı açıklamada, lokantada iken göle bir araç düştüğünü gördüğünü belirterek, Hemen jandarmaya haber verdim. Bu arada gölde bir kişinin çırpındığını fark ettim ve hemen sandala binerek kadının yanına gittim. Bu esnada araç sulara batmak üzereydi. Hava çok soğuktu ve kadının yanına ulaştığımda kadın kendinden geçmişti. Kadını hemen sandala çekerek kıyıya çıkarttım. Kadının vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluşmuştu. Kadını, ambulansla hastaneye gönderdik dedi.
     Olay anında gölün üst kısmında bazı insanların bağrıştığını kaydeden Karan, Kadının yanına giderken gölün üst kısmında bazı insanlar ölüyor, yardım edin diye bağırıyordu. Ancak oradaki kişilerin göl kenarına inme imkanları yoktu. Ben elimden geleni yaptım. Kadın yaşıyor ve önemli bir sağlık probleminin olmadığını öğrendim. İnsan hayatı kurtardığım için çok mutluyum. Yaklaşık 13 yıl önce de intihar etmeye çalışan birini kurtarmıştım. Bu olay ile iki insanın hayatta kalmasına yardım etmiş oldum diye konuştu.
    
     Muhabir: Derviş Altuntaş
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber İntihar etmek isteyen kadını gece bekçisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER