İş kadınlarından Aldırmaza ziyaret

İş kadınlarından Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) ve İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen, kendilerini kabul etmesinden dolayı Zihni Aldırmaza teşekkür etti.
     İZİKAD Başkanı Candan Çilingiroğlu da, çok sıcak karşılandıkları Adanada, üst düzey yöneticilerin uyumunun dikkati çektiğini, Aldırmazın da Ortak Akıl anlayışıyla başarılı işler yaptığını söyledi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aldırmaz da, Adananın büyük bir aile olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Hizmetlerimizi gençler, kadınlar ve engelliler üzerine yoğunlaştırdık. Yol yapmak, altyapı hizmetleri götürmek önemli, ama sosyal anlamda da hizmetler verilmeli. Anneye spor yaptırırsanız çocuklar da sporu sever. Kadınların toplumdaki statüsünün yükselmesiyle o toplum da yükselir. Çünkü geleceğimiz olan çocukları anneler yetiştiriyor. Kadınlar bizim için çok önemli. Kent yararına biri bir proje geliştirdiğinde biz onu değerlendiriyoruz ve uyguluyoruz. Böylece başarı herkesin oluyor. Belediyenin kaynakları sınırsız değil. Sınırlı olan kaynakları en çok ihtiyaç duyulan alanlarda kullanıyoruz. Engelsiz kent engelsiz ülke sloganı ile çok yol aldık ve bu konuda Türkiyede lideriz. Engellilerin kullanmadığı hiçbir mekan bizim değildir. Tüm mekanları engellilerin kullanacağı hale getirmeye çalışıyoruz.
     Aldırmaz, daha sonra iş kadınları ile birlikte Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Duran Karakayanın getirdiği portatif rampayı inceledi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber İş kadınlarından Aldırmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER