Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonasına doğru

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonasına doğru -İstanbul Offshore Kulübünün organize ettiği Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası, Samsunda başlıyor


SAMSUN (A.A) - İstanbul Offshore Kulübü tarafından düzenlenen Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonasının birinci ve ikinci ayağı Samsunda gerçekleştirilecek.
     İstanbul Offshore Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 2003 yılında başlatılan organizasyonun bu yıl da çeşitli kentlerde gerçekleştirileceği belirtildi.
     Hız, adrenalin ve heyecan dolu anlarla izleyenleri etkisi altına alacağı ifade edilen yarışlara Türkiyenin yanı sıra Finlandiya, Danimarka, İsveç, Fransa, Almanya, Amerika, İspanya ve İtalya gibi ülkelerden toplam 10 takımın katılacağı vurgulandı.
     Samsunla 18-19 Mayıs tarihlerinde startı verilecek şampiyonanın sırasıyla 25-25 Mayıs İstanbul Haliçte, 15-16 Haziran İstanbul Pendik Marintürkte, 6-7 Temmuzda Vanda, 27-28 Temmuzda Erdekte, 21-22 Eylülde İstanbulda, 28-29 Eylülde Gaziantepte gerçekleştirileceği, organizasyonun final yarışlarının 26-27 Ekimde Mersinde yapılacağı kaydedildi.
     Açıklamada, geçen yıl Eci Men Cosmetics takımıyla şampiyon olan Kerem Tuncerin bu sene Tarık Öktem ile birlikte STIHL takımında yarışacağı, WD - 40 takımında ise Boğaç Hürzatın Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümenle birlikte yarışacağı duyuruldu.
    
     Muhabir: İsmail Çimen
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonasına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER