İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -KTO Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu: -Filistinli kardeşlerimizin yanında olmak ve onları desteklemek ise bizim tarihi sorumluluğumuzdur


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmak ve onları desteklemek ise bizim tarihi sorumluluğumuzdur dedi.
     Mehmetbeyoğlu, yaptığı açıklamada, İsrail-in bölgedeki insanlık dışı ve saldırgan tavrının, geçen onlarca yıla rağmen azalmadığını kaydetti.
     İsrail-in Gazze-ye karşı yeniden başlattığı vahşi, orantısız ve ahlaksız saldırıda öldürülen Filistinliler-in sayısının 100-ü aştığını ifade eden Mehmetbeyoğlu, şunları kaydetti:
     İsrail ve yandaşlarının bölgede uygulamadığı zulüm, yapmadığı baskı, kullanmadığı silah kalmamıştır. Buna rağmen, Filistin halkının direnişi engellenememektedir. Gazzede işlenen zulmün karşısındayız. İsrail Gazzeye yönelik saldırılarını derhal kesmeli ve bölgede uyguladığı ambargoya son vermelidir. İsrailin Gazzeyi açık hava hapishanesine çevirmesine izin verilmemelidir. Kendini savunma hakkından bahsederek İsrail-e hayasızca her zaman arka çıkanlar, Filistinliler-in savunma hakkını dile getirmemektedirler.
     Birleşmiş Milletler, en kısa zamanda İsrail saldırganlığını, işgalini ve zıvanadan çıkan, gözlerini kan bürümüş Netenyahu hükümetini durdurmalı, Filistini eşit haklara sahip özgür bir devlet olarak tanımalıdır. Filistinli kardeşlerimizin yanında olmak ve onları desteklemek ise bizim tarihi sorumluluğumuzdur.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER