İstanbulda Elazığ Günleri adlı etkinlik düzenlenecek

İstanbulda Elazığ Günleri adlı etkinlik düzenlenecek -Feshanede gerçekleşecek etkinliğin tanıtım toplantısı yapıldı


ELAZIĞ (A.A) - İstanbul Feshanede 22-25 Kasımda gerçekleştirilecek Elazığ Günleri adlı etkinliğin tanıtım toplantısı yapıldı.
     Vali Muammer Erol, Harputta bir lokantada düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, etkinlikte herhangi bir şekilde bir eksiklik bulunmaması adına herkesten beklentileri olduğunu söyledi.
     İstanbulda yapılacak bir etkinliğin Türkiyenin tüm illerine doğrudan yansıyabildiğini kaydeden Vali Erol, şunları söyledi:
     İstanbul böyle bir farklılığı doğal olarak bünyesinde barındırıyor. O farklılıkta bizim daha güzel ve şehrimizde değer ifade ettiğini düşündüğümüz ne varsa olabildiğince cilalayarak, parlatarak, güzelleştirerek hoş bir albeniyle ortaya koyabilmemiz, o vitrinde sergileyebilmemiz gerekir. Hiçbir şekilde Evet ben bu işe şu kadar para koydum, hemen karşılığında da şu kadar kar elde edebileceğim iştir diye insanların kafasında yer etmemeli. Yani bu işin iyi olmasının, en iyi olmasının, olmazsa olmazı bir defa bu. Eğer burada patinaja düşersek ileri gitmemiz mümkün değil.
     Valiliğin bu işin sadece manevi hamisi olduğunu ifade eden Vali Erol, şunları kaydetti:
     Ben organizatörlüğünü yapan Safir Kurumsal Hizmet Tanıtım Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yanılmaza da söyledim. Para isteme benden, deli gibi seviyorum seni dedim. Şimdi Yanılmaz da o ahdimize vefa gösteriyor, benden para istemiyor. Yanılmaz istemediğine göre oraya gidecek ya da gitmeyi düşünen hiç kimse de benden para istemesin, beklemesin. Bende para yok. Bunu da açıkça söyleyeyim. Herkes kendi cebinden gidecek. En başta siz gazeteciler. Sizin firmalarınız, sizin patronlarınız Elazığı tanıtma adına bir sorumluluğun kendi paylarına düştüğünü düşünüyorlarsa oraya gönderecekleri haber elemanının parasına benden istemeyecekler. Bismillahirrahmanirrahim derken ilk söyleyeceğim bu.
     Projenin organizatörlüğünü yapan Mustafa Yanılmaz ise Elazığın ulusal gündemde yer alabilmesi, ilin kültürel, ticari, eğitim ve sanatsal değerlerini mümkün olduğu kadar muhataplarına ulaştırabilmek için köprü olabilecek bir organizasyonu hazırlama konusunda haziran ayı itibariyle çalışmalara başladıklarını belirtti.
     Organizasyonun temel safhasında ihtiyaç olunan bütün hazırlıkların bitirildiğini aktaran Yanılmaz, 22-25 Kasımda yapılacak etkinlikte, ziyaretçi hedeflerinin 1 milyon kişi olduğunu bildirdi.
     Toplantıya Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, resmi kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gazeteciler katıldı.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber İstanbulda Elazığ Günleri adlı etkinlik düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER